Měchurka s višní
Měchurka s višní
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | pšeničná mouka hladká |
20% | Silky Delicate | |
8% | cukr krupice | |
8% | droždí čerstvé | |
6% | Vaječná melanž tekutá | |
10% | olej řepkový | |
50% | voda | |
Náplň | 100% | ON Višeň gel |
Dekorace 1 | 100% | Debic máslo tradiční |
Dekorace 2 | 100% | cukr krupice |
5% | skořice mletá |
Příprava
Míchání (min.): 4 pomalu + 5 rychle
Teplota těsta (°C): 29
Čas odpočinku těsta (min.): 30
Tvarování a dekorování: Tvarovat do požadovaného tvaru. Po upečení, potřeme máslem a obalujeme v cukru se skořicí.
Čas kynutí těsta (min.): 45 - 60
Doba a teplota pečení:
210°C, bez páry, zavřený tah, 15 minut.
Products
Silky Delicate
Silky Delicate je základní směs vhodná na výrobu jemného kynutého pečiva i pečiva plundrového. Plná chuť pečiva ze Silky Delicate zůstává zachována po dlouhou dobu. Těsto je pružné, stabilní při kynutí a lehce odolává náročným teplotním změnám. Svou úžasnou senzorickou hodnotu a trvanlivost si zachovává i po zamrazení.