Ořechový pletenec
Ořechový pletenec
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto | 1737 | g | Mouka pšeničná hladká |
347 | g | Silky Delicate | |
174 | g | Olej řepkový | |
139 | g | Cukr krupice | |
122 | g | Droždí čerstvé | |
87 | g | Vaječná melanž tekutá | |
695 | g | Voda | |
Náplň | 1650 | g | Vlašskoořechová náplň vařená |
Dekorace | 33 | g | Vaječná melanž pekařská |
Příprava
Receptura na 11ks.
Míchání (min): 4 minut pomalu, 5 minuty rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min): 20
Tvarování a dekorování: Těsto rozvalujeme na rozvalovacím stroji na lemu 3 mm tvarujeme do obdélníku natřeme náplní zavineme a podélně rozřízneme a upleteme. Před pečením potírame vaječnou melanží. Pečení ve formách.
Čas kynutí těsta (min): 60-90
Doba a teplota pečení: 190°C, bez páry - otevřený tah, 5 minut
160°C, bez páry - otevřený tah, 30 minut
Products
Silky Delicate
Silky Delicate je základní směs vhodná na výrobu jemného kynutého pečiva i pečiva plundrového. Plná chuť pečiva ze Silky Delicate zůstává zachována po dlouhou dobu. Těsto je pružné, stabilní při kynutí a lehce odolává náročným teplotním změnám. Svou úžasnou senzorickou hodnotu a trvanlivost si zachovává i po zamrazení.
Vaječná melanž
Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.
Vaječná melanž pekařská
Pasterovaná tekutá vaječná melanž vhodná na mašlování, do pekařských těst i pro gastronomickou výrobu, s prodlouženou trvanlivostí.
Vlašskoořechová náplň vařená
Vařená vlašskoořechová náplň k přímému použití, vhodná do pekařských a cukrářských výrobků. Aplikuje se neředěná. Dodávána rovněž v praktických trezírovacích sáčcích.
Vaječná melanž
Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.
Vaječná melanž pekařská
Pasterovaná tekutá vaječná melanž vhodná na mašlování, do pekařských těst i pro gastronomickou výrobu, s prodlouženou trvanlivostí.