Podmáslový cop
Podmáslový cop
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | Pšeničná mouka hl. T-530 |
17.5% | cukr | |
1.2% | sůl | |
8% | droždí čerstvé | |
11,2% | olej | |
10% | Podmáslový ferment | |
1,2% | Silky CL | |
35% | voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu + 6 min. rychle
Teplota těsta: 28 °C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Spleteme ze tří pramenů (3 x 180g), po nakynutí dekorujeme melanží.
Čas kynutí těsta: 50 - 60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 180°C, bez páry, zavřený tah 1 min.
II. 175°C, bez páry, zavřený tah, 24 min.
Products
Podmáslový ferment
Fermentovaný výrobek, který díky podmáslí dodává výrobkům plnou mléčnou chuť, nadýchanou texturu a jemnou vůni. Další složky významně podporují vláčnost. Skvěle se hodí pro slané i sladké aplikace: Od copů a vánoček přes briošky až po hamburgerové žemle.