Potato Pancito
Potato Pancito
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
20% | Silkgrain Sonnen Müsli | |
15% | Bramborová kaše s mlékem | |
10% | slunečnicová semínka | |
10% | Berliner Royal | |
7% | Droždí čerstvé FERM | |
6% | olej řepkový | |
6% | Vaječná melanž pekařská | |
1% | sůl jedlá | |
50% | voda |
Příprava
Míchání (min): 5 pomalu + 5 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min): 5
Tvarování a dekorování: Na rozvalovacím stoji, lema 7 mm.
Čas kynutí těsta (min): 45 min. kynárna 33°C, 87% vlhkost + 10 min oschnutí v prostoru pekárny. Program č.4.
Doba a teplota pečení:
I. 1,40 min.- 177°C
II. 2,20 min.- 177°C
III. 1,20 min.- 177°C
IV. 30 s. - 177°C
Více informací
Hotovový smažený bagel plníme směsí zeleniny a trhaného vepřového masa.
Products
Berliner Royal
Prémiová směs pro výrobu koblih na všech druzích zařízení s velice dobrými vlastnostmi při zpracování. Koblihy z ní jsou velmi vláčné a jemné na skus.