Kynutý pletenec
Kynutý pletenec
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká |
20% | Silky Delicate | |
10% | curk krupice | |
8% | droždí čerstvé | |
5% | Vaječná melanž tekutá | |
40% | voda | |
10% | Debic máslo tradiční | |
30% | Silkgrain Sonnen Müsli | |
30% | rozinky | |
5% | pomerančová kůra kandovaná | |
Dekorace | 100% | Vaječná melanž pekařská |
Příprava
Míchání (min.): 4 pomalu + 5 rychle
Teplota těsta (°C): 29
Čas odpočinku těsta (min.): 30
Tvarování a dekorování: dva klonky na sebe a ohnout
Čas kynutí těsta (min.): 45 - 60
Doba a teplota pečení:
I. 210°C, zavřený tah, 2 minuty
II. 190°C, zavřený tah, 13-15 minut
Products
Máslo
Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.
Máslo
Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.