Rozinkový chlebíček (Korent Europe)
Rozinkový chlebíček (Korent Europe)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | Pšeničná mouka spec. |
20 % | Korent Europe |
10 % | Cukr |
8 % | Droždí |
1,5 % | Sůl |
1 % | Amore L Soft Wheat |
13 % | Zeelandia margarín-pekařský |
30 % | Rozinky |
45 % | Voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle, 1 min. před koncem přidat rozinky
Teplota těsta: 29°C
Hmotnost navážky: 350 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Z těstového kusu upleteme pletýnku, vložíme do malé toastové formy. Po nakynutí potíráme vaječnou melanží, dekorujeme plátky mandlí.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení: I. 180°C, otevřený tah, 25-30 min.
Products
Amore L Soft Wheat
Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.
Amore L Soft Wheat
Tekutý pšeničný ferment ideální pro výrobu toastových chlebů i jemného pečiva. Střída zůstává vláčná po dlouhou dobu a získává příjemné aroma.