Švýcarka ořechová
Švýcarka ořechová
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto | 100 | % | pšeničná mouka spec. |
20 | % | Silky Delicate | |
10 | % | droždí | |
10 | % | cukr | |
10 | % | ZeLa Delikatess | |
5 | % | Vaječná melanž pekařská | |
30 | % | voda | |
Náplň | 100 | % | Vlašskoořechová náplň vařená |
Dekorace | 100 | % | Vaječná melanž pekařská |
Příprava
Míchání: 4 minuty pomalu, 5 minuty rychle
Teplota těsta: 29°C
Navážka těsta: 80 g těsto, 60 g náplň, 5 g dekorace
Čas odpočinku těsta: 20 minut
Tvarování a dekorování: Těstový řez rozválíme na lemu 2,5 mm, šíře lemu 40 cm. Rozetřeme ořechovou náplň a stočíme do rolády. Dělíme na 4,5 cm. Ve středu rolády silně protlačíme. Odsadíme na plech a po nakynutí pomašlujeme.
Čas kynutí výrobku: 45 minut
Doba a teplota pečení: 210°C, bez páry, zavřený tah, 15-20 minut
Products
Vlašskoořechová náplň vařená
Vařená vlašskoořechová náplň k přímému použití, vhodná do pekařských a cukrářských výrobků. Aplikuje se neředěná. Dodávána rovněž v praktických trezírovacích sáčcích.
Silky Delicate
Silky Delicate je základní směs vhodná na výrobu jemného kynutého pečiva i pečiva plundrového. Plná chuť pečiva ze Silky Delicate zůstává zachována po dlouhou dobu. Těsto je pružné, stabilní při kynutí a lehce odolává náročným teplotním změnám. Svou úžasnou senzorickou hodnotu a trvanlivost si zachovává i po zamrazení.