Pekařské receptury Pekařské receptury

Vánočka Silky Delicate

Vánočka ze směsi Silky Delicate si uchovává šťavnatou a vláčnou střídku po velmi dlouhou dobu.

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Těsto 1963 g mouka pšeničná hladká T530
393 g rozinky
393 g Silky Delicate
255 g cukr krupice
177 g droždí čerstvé
98 g vaječná melanž tekutá
687 g voda
Dekorace 50 g vaječná melanž pekařská

Příprava

Receptura na 10 ks.

 

Míchání (min): 4 minuty pomalu, 5 minut rychle

Teplota těsta (°C): 29

Čas odpočinku těsta (min): 30

Tvarování a dekorování: Těsto tvarujeme do tvaru vánočky.

 

Čas kynutí těsta (min): 45-60

Doba a teplota pečení: 200°C, bez páry - otevřený tah, 8 minut

180°C, bez páry - otevřený tah, 20 minut

Vánočka Silky Delicate

Products

Vaječná melanž

Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.

Vaječná melanž pekařská

Pasterovaná tekutá vaječná melanž vhodná na mašlování, do pekařských těst i pro gastronomickou výrobu, s prodlouženou trvanlivostí.

Vaječná melanž

Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.

Vaječná melanž pekařská

Pasterovaná tekutá vaječná melanž vhodná na mašlování, do pekařských těst i pro gastronomickou výrobu, s prodlouženou trvanlivostí.