Vícezrnná růžička
Vícezrnná růžička
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
30% | SweetCorn | |
20% | rozinky | |
15% | cukr krupice | |
9% | Zeelandia margarín - pekařský | |
8% | Droždí čerstvé FERM | |
1,5% | sůl | |
60% | voda | |
Náplň | 100% | Švestková povidla Premium s jablky |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Do bulky z těsta uděláme 4 zářezy kartou. Jejich vrchní část povytáhneme a ohneme. Střed plníme náplní.
Čas kynutí těsta: 45-60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 210°C, bez páry, otevřený tah, 12 min.
Products
SweetCorn
Směs pro výrobu vícezrnného jemného pečiva. Obsahuje slunečnicová, lněná a sezamová semínka, ovesné i žitné vločky. Vhodnou náplní jsou hrušková nebo švestková povidla.