Walky (Korent Europe)
Walky (Korent Europe)
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 100 % | Pšeničná mouka spec. |
20 % | Korent Europe | |
10 % | Cukr | |
10 % | Zeelandia margarín-pekařský | |
2,5 % | Droždí | |
1,5 % | Sůl | |
45 % | Voda | |
Náplň: | 100 % | Presta Vanilla |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 28 °C
Hmotnost navážky: 80 g těsta, 20 g náplně
Čas odpočinku těst. kusu: 15 min.
Tvarování a dekorování:Klonek těsta vyválet do tvaru bagety, poté každý nařezat na 10 ks. Těsto obalit v suché makové náplni a vložit do formy na muffiny. Po nakynutí plnit náplní.
Čas kynutí těsta: 35 min.
Doba a teplota pečení: 180°C, bez páry, otevřený tah, 20 min.
Products
Presta
Hotová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků nebo jako náplň do knedlíků. Termostabilní, lze zamrazit, dlouhá trvanlivost ve výrobku. Lze kombinovat se šlehačkami, rostlinnými krémy i margaríny.
Korent Europe
Směs pro výrobu jemného pečiva. Velký objem, netradiční vůně, chuť a barva, dobrá trvanlivost. Velmi široké použití (vánočky, záviny, plundry aj.).