Plundrové vícezrnné pečivo (SweetCorn)
Plundrové vícezrnné pečivo (SweetCorn)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | Pšeničná mouka spec. |
30 % | SweetCorn |
8 % | Cukr |
5 % | Vaječná melanž tekutá |
5 % | Droždí |
1,5 % | Sůl |
50-55 % | Voda (studená) |
35 % | ZeLa Pastry |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 6 min. rychle
Teplota těsta: do 20°C
Čas odpočinku těsta: 10 min.
Tvarování a dekorování: Prokládat 3x4 s krátkou dobou odležení v chladu, po finálním rozválení na 3 mm rozdělit plát a natvarovat požadované výrobky. Místa spojů těsta potírat vodou, plnit náplněmi (makovou, ořechovou, gelovými náplněmi apod.).
Čas kynutí těsta: 30 min.
Doba a teplota pečení:
I. 220°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 220°C, bez páry, zavřený tah, 5 min.
III. 220°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
Pozn.: Pokud výrobek potíráme vejci, nezapařujeme.
Products
SweetCorn
Směs pro výrobu vícezrnného jemného pečiva. Obsahuje slunečnicová, lněná a sezamová semínka, ovesné i žitné vločky. Vhodnou náplní jsou hrušková nebo švestková povidla.
SweetCorn
Směs pro výrobu vícezrnného jemného pečiva. Obsahuje slunečnicová, lněná a sezamová semínka, ovesné i žitné vločky. Vhodnou náplní jsou hrušková nebo švestková povidla.