Pudinkové košíčky z listového těsta
Pudinkové košíčky z listového těsta
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 100 % | pšeničná mouka spec. |
5 % | Vaječná melanž tekutá | |
5 % | Zeelandia margarín - pekařský | |
1,5 % | sůl | |
1,5 % | ocet | |
45 % | voda | |
50 % | Zeelandia margarín - tažný | |
Náplň: | 500 | Vanilmix cukrářský |
1500 | Voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 6 min. rychle
Teplota těsta: 22°C
Čas odpočinku těsta: 10 min. v chladu
Tvarování a dekorování: Prokládat 3x4x3x4 s krátkou dobou odležení v chladu, po finálním rozválení na 2,2 mm rozdělit plát, vykrojit kolečka o průměru 8 cm. U poloviny koleček vykrojit i středy. Plné kolečko potřít vodou a přiklopit kolečkem bez středu. Náplň možné aplikovat před i po upečení. Po upečení přetřeme Palettou Neutral.
Doba a teplota pečení: 230°C, bez páry, zavřený tah, 10-12 min.
Products
Vanilmix
Směs pro přípravu pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.