Tvarohový závin s brusinkami
Tvarohový závin s brusinkami
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 100% | Pšeničná mouka spec. |
15% | Nordix Croissant 15 | |
5% | Cukr | |
5% | Droždí | |
1,5% | Sůl | |
45% | Voda (studená) | |
42% | ZeLa Pastry | |
Náplň: | 100% | Tvarohová náplň Standard |
8% | Brusinky (sušené) |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 4 min. rychle
Teplota těsta: 24°C
Čas odpočinku těsta: 10 min.
Tvarování a dekorování: Prokládat 3x3x3 (po druhé i třetí laminaci nechat 30 min. odležet v chladu). Po finálním rozválení na 3 mm plnit náplní a tvarovat do požadovaného tvaru. Po upečení potírat Palettou Neutral.
Čas kynutí těsta: 60 min.
Doba a teplota pečení: 210°C, doba pečení dle velikosti výrobku.
Products
Tvarohová náplň Standard
Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.
Tažný margarín
Margarín ve formě plátů pro listová a plundrová těsta. Je poddajný, snadno se zpracovává i při ručním rozvalování těsta. Výrobky z něj mají optimální objem, jemné listování a výbornou chuť.