Boloňské mini pizzy
Boloňské mini pizzy
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 100 % | pšeničná mouka spec. |
5 % | Vaječná melanž pekařská | |
1,5 % | ocet | |
1,5 % | sůl | |
45 % | voda | |
50 % | Zeelandia margarín - tažný | |
Náplň: | 100 % | Bolognese |
30 % | šunkový salám | |
Dekorace: | 100 % | Eidam strouhaný |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 24°C
Čas odpočinku těsta: 5 min.
Hmotnost navážky: 35 g těsto, 15 g náplň, 5 g dekorace
Tvarování a dekorování: Provalovat 3x4x3x4. Mezi druhou a třetí laminací nechat těsto 20 min. odležet v chladu. Finální lemu těsta rozválet na výšku 2 mm. vykrájet kolečka a naplnit náplní.
Doba a teplota pečení:
I. 240°C, bez páry, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 8 min.
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.
Products
Bolognese
Rajčatová náplň s vyváženou sladkokyselou chutí a kořením. Vhodná jako náplň do slaných pekařských výrobků a pro přípravu pokrmů (omáčky na těstoviny, zeleninové směsi k masu apod.).