Pekařské receptury Pekařské receptury

Celozrnný quiche

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 1000 g CeresPro
500 g máslo
400 g Debic Duo
15 g sůl
Náplň. 150 g cibule
100 g ricotta
70 g uzené maso
50 g Vaječná melanž tekutá
6 g sůl
Dekorace: 100 g Eidam strouhaný

Příprava

Míchání: 9 min. pomalu

Čas odpočinku těsta: 30 min. v chladu

Tvarování a dekorace: Těsto vyválíme a vložíme na dno malé koláčové formy, naplníme náplní a přiklopíme plátem těsta vytvarovaným speciální mřížkovou formou do mřížky.

Hmotnost navážky: 60 g těsta, 60 g náplně, 15 g dekorace

Doba a teplota pečení: 220°C, bez páry, otevřený tah, 20 min.

Celozrnný quiche

Products

Ceres Pro

Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.

Ceres Pro

Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.