Celozrnný quiche
Celozrnný quiche
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 1000 g | CeresPro |
500 g | máslo | |
400 g | Debic Duo | |
15 g | sůl | |
Náplň. | 150 g | cibule |
100 g | ricotta | |
70 g | uzené maso | |
50 g | Vaječná melanž tekutá | |
6 g | sůl | |
Dekorace: | 100 g | Eidam strouhaný |
Příprava
Míchání: 9 min. pomalu
Čas odpočinku těsta: 30 min. v chladu
Tvarování a dekorace: Těsto vyválíme a vložíme na dno malé koláčové formy, naplníme náplní a přiklopíme plátem těsta vytvarovaným speciální mřížkovou formou do mřížky.
Hmotnost navážky: 60 g těsta, 60 g náplně, 15 g dekorace
Doba a teplota pečení: 220°C, bez páry, otevřený tah, 20 min.
Products
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.
Ceres Pro
Směs pro výrobu celozrnného chleba a pečiva, která umožňuje variabilitu receptur. Díky vyváženému složení směsi jsou výrobky nadýchanější, než je u celozrnných výrobků obvyklé. Těsto je možné bez problémů zpracovávat na linkách.