Lotrinský quiche
Lotrinský quiche
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 1000 g | Pizza, langoše |
400 g | ZeLa Creme | |
400 g | voda | |
30 g | cukr | |
10 g | sůl | |
Náplň. | 150 g | cibule |
100 g | ricotta | |
70 g | uzené maso | |
50 g | Vaječná melanž tekutá | |
6 g | sůl | |
Dekorace: | 100 g | Eidam strouhaný |
Příprava
Míchání: 9 min. pomalu
Čas odpočinku těsta: 30 min. v chladu
Hmotnost navážky: 60 g těsta, 60 g náplně, 15 g dekorace
Tvarování a dekorace: Těsto vyválíme a vložíme na dno malé koláčové formy, naplníme náplní a přiklopíme plátem těsta vytvarovaným speciální mřížkovou formou do mřížky.
Doba a teplota pečení: 220°C, bez páry, otevřený tah, 20 min.
Products
Pizza, langoše
Kompletní směs pro výrobu těst na pizzu či langoše.
Vaječná melanž
Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.
Vaječná melanž
Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.