

Křupavá bramborová bagetka
Křupavá bramborová bagetka
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
30% | Bramborová směs | |
4% | droždí čerstvé | |
4% | olej slunečnicový | |
2,2% | sůl jedlá | |
68% | voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu + 5 min. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 10
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru s podélným naříznutím.
Čas kynutí těsta (min.): 40
Doba a teplota pečení:
I. 240°C, páry, zavřený tah, 4 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 8 min.

Products
Bramborová směs
Směs pro bramborové pečivo či chléb, kterým dodává vláčnost, bramborovou chuť a atraktivní barvu. Je vhodná pro čerstvé, balené i mražené pečivo, pro ruční i průmyslové zpracování.