Pekařské receptury Pekařské receptury

Křupavá bramborová bagetka

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% mouka pšeničná hladká T530
30% Bramborová směs
4% droždí čerstvé
4% olej slunečnicový
2,2% sůl jedlá
68% voda

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu + 5 min. rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 10
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru s podélným naříznutím.
Čas kynutí těsta (min.): 40
Doba a teplota pečení:
I. 240°C,  páry, zavřený tah, 4 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 8 min.

Křupavá bramborová bagetka

Products

Bramborová směs

Směs pro bramborové pečivo či chléb, kterým dodává vláčnost, bramborovou chuť a atraktivní barvu. Je vhodná pro čerstvé, balené i mražené pečivo, pro ruční i průmyslové zpracování.