Pórkový quiche
Pórkový quiche
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto | 220 | g | Pizza, langoše směs |
90 | g | ZeLa Creme | |
90 | g | voda | |
87 | g | cukr | |
3 | g | sůl | |
Náplň | 100 | g | pórek |
120 | g | Debic Cream Cheese | |
100 | g | šunka | |
120 | g | Vaječná melanž | |
100 | g | strouhaný sýr | |
100 | g | Milram šlehačka 35 % |
Příprava
Těsto:
Míchání: 9 min. pomalu
Čas odpočinku těsta: 30 min. v chladu
Hmotnost navážky: 450 g těsta, 640 g náplně
Pečení korpusu: Těsto vtlačíme do koláčové formy a pečeme 10 min. na 190°C, bez páry, otevřený tah. Na těsto položíme pečící papír, který zatížíte třeba fazolemi.
Náplň:
Krátce orestujte nakrájený pórek. Promíchejte společně melanž, šlehačku a Cream Cheese. Pak vmíchejte šunku, orestovaný nakrájený pórek a polovinu strouhaného sýra. Nalijte do upečeného těsta a posypte druhou polovinou sýra. Pečte dalších 35 minut na 160°C.