Multicereální trojhránek
Multicereální trojhránek
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
30% | Mr. Korn Original 6er | |
15% | Nordix Croissant 15 | |
6% | droždí čerstvé | |
2% | sůl jedlá | |
25% | ledová tříšť | |
25% | voda | |
50% | Zeelandia margarín - tažný | |
Náplň | 100% | Debic Cream Cheese |
65% | uzené maso | |
65% | cibule červená | |
20% | křenex |
Příprava
Míchání: 3 minuty pomalu, 5 minut rychle
Teplota těsta: 24°C
Čas odpočinku těsta: 5 minut
Tvarování a dekorování: Těsto proválíme systémem 3x3x3. Mezi druhou a třetí laminací necháme těsto 20 min. v chladu odležet. Finální lemu rozválíme na výšku 3 mm, vykrájíme na čtverce 12x12 cm, naplníme, přitlačíme okraje, nařízneme v horní části.
Čas kynutí těsta: 50-60 minut
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s mírnou párou, zavřený tah, 2 minuty
II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 9 minut
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2-4 minuty