Preclíky
Preclíky
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | pšeničná mouka spec. |
30 % | ZeLa Frying |
30 % | Posyp pikantní |
3 % | droždí |
3 % | cukr |
1 % | sůl |
1 % | Lactorex |
40 % | voda |
Příprava
Míchání: 5 min. pomalu, 8 min. rychle
Teplota těsta: 20°C
Hmotnost navážky: 35 g
Tvarování a dekorování: Do tvaru preclíku.
Čas kynutí těsta: 20 min. v prostoru pekárny
Doba a teplota pečení: 230°C, bez páry, otevřený tah, 15-20 min.
Products
Fritovací tuk
Rostlinný tuk ztužený nebo polotekutý na smažení, s vysokou tepelnou odolností při zátěži a úsporností ve spotřebě.
Posyp pikantní
Pikantní posyp pro slané pekařské výrobky, vhodný i do těsta.
Posyp pikantní
Pikantní posyp pro slané pekařské výrobky, vhodný i do těsta.