Pekařské receptury Pekařské receptury

Slané měšce s pórkem

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 1000 g Pizza, langoše
40 g droždí
20 g cukr
700 g voda
Náplň: 200 g ricotta
150 g brambory (vařené, kostičky)
100 g pórek
50 g Vaječná melanž tekutá
50 g uzené maso
1 g pepř

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 29°C

Hmotnost navážky: 80 g těsto, 80 g náplň

Tvarování a dekorace: Dno formičky vyložit těstem, naplnit náplní a přiklopit víčkem o stejném průměru jako vrchní část formy. Nechat kynout, potřít vaječnou melanží a péct.

Čas kynutí těsta: 30 min.

Doba a teplota pečení:

I. 220°C, s párou, zavřený tah, 10 min.

II. 220°C, bez páry, otevřený tah, 10 min.

Slané měšce s pórkem

Products

Pizza, langoše

Kompletní směs pro výrobu těst na pizzu či langoše.