Slané měšce s pórkem
Slané měšce s pórkem
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 1000 g | Pizza, langoše |
40 g | droždí | |
20 g | cukr | |
700 g | voda | |
Náplň: | 200 g | ricotta |
150 g | brambory (vařené, kostičky) | |
100 g | pórek | |
50 g | Vaječná melanž tekutá | |
50 g | uzené maso | |
1 g | pepř |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 29°C
Hmotnost navážky: 80 g těsto, 80 g náplň
Tvarování a dekorace: Dno formičky vyložit těstem, naplnit náplní a přiklopit víčkem o stejném průměru jako vrchní část formy. Nechat kynout, potřít vaječnou melanží a péct.
Čas kynutí těsta: 30 min.
Doba a teplota pečení:
I. 220°C, s párou, zavřený tah, 10 min.
II. 220°C, bez páry, otevřený tah, 10 min.
Products
Pizza, langoše
Kompletní směs pro výrobu těst na pizzu či langoše.