Doppelpass Kornkrüstchen
Doppelpass Kornkrüstchen
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Zápara | 50% | Kornkrüstchen |
15% | jogurt bílý (3,5% tuku) | |
44% | voda | |
Těsto | 50% | mouka pšeničná hladká T530 |
4% | droždí čerstvé | |
5% | med | |
4% | olej řepkový | |
Posyp | 100% | sezamové semínko |
Příprava
Míchání (min.): 2 pomalu a 8 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 20
Tvarování a dekorování: Dva klonky (á 140g) namočte ve vodě a obalte v sezamu. Po nakynutí nařízněte.
Čas kynutí těsta rohlíků (min.): 45
Doba a teplota pečení rohlíků :
I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 220°C, bez páry, zavřený tah, 4 min.
III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 16 min
Products
Kornkrüstchen
Vícezrnná směs Kornkrüstchen se vyznačuje příjemnou sladovou chutí, má charakteristickou šťavnatou střídu a křupavou kůrku. Obsahuje celozrnné žitné a špaldové vločky, slunečnicová a lněná semínka. Skvěle se hodí zejména pro menší tvary pečiva.