Luštěninová bageta
Luštěninová bageta
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | pšeničná mouka spec. |
75 % | Silkgrain Ebony |
4 % | droždí |
4 % | olej |
2,5 % | Lactorex |
2,2 % | sůl |
1 % | Roggenstabil |
30 % | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Hmotnost navážky: 150 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Do tvaru bagety.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 240°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 10 min.
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.
Products
Roggenstabil
Přípravek zvyšující stabilitu těsta při zpracování a kynutí, zvyšuje objem výrobku a prodlužuje trvanlivost výrobků.
Silkgrain Ebony
Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.
Silkgrain Ebony
Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.