Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Luštěninová kostka

Receptura

Množství Výrobek
100% Hladká pšeničná mouka
50% Silkgrain Legim
4% Olej řepkový
3% Droždí
2% Lactorex
2% Jedlá sůl
43% Voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle, 4 min. pomalu se záparou

Nejprve kompletně vyhněteme těsto bez zápary a poté 4 min., na pomalý chod stroje, vmícháme záparu do hotového těsta.

Teplota těsta (°C): 26

Čas odpočinku těsta (min.): 20

Tvarování a dekorování: Těsto vyválíme na výšku těsta 9 mm a rozkrájíme pomocí rádýlka nebo tvarovacího nože na čtverečky o rozměru 9 x 9 cm.

Čas kynutí těsta (min.): 40

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 240°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 3-5 min.

Luštěninová kostka

Products

Silkgrain Legim

Zápara Silkgrain Legim je stabilizovaná přírodními fermenty a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Připravena k okamžitému použití. Použitá zrna jsou změkčena a prosycena chutí odpovídajícího kvasu. Zrna jsou viditelná na řezu výrobků, které pak konzumenti vnímají jako zdravější. Hlavními surovinami jsou čočka a mungo fazole, které nejenže mají vysoký obsah bílkovin, ale především v kombinaci s obilovinami (pšenicí, žitem) vytváří kompletní bílkovinu. Ta je pro tělo velmi hodnotná nejen z pohledu zdravého životního stylu.

Silkgrain Legim

Zápara Silkgrain Legim je stabilizovaná přírodními fermenty a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Připravena k okamžitému použití. Použitá zrna jsou změkčena a prosycena chutí odpovídajícího kvasu. Zrna jsou viditelná na řezu výrobků, které pak konzumenti vnímají jako zdravější. Hlavními surovinami jsou čočka a mungo fazole, které nejenže mají vysoký obsah bílkovin, ale především v kombinaci s obilovinami (pšenicí, žitem) vytváří kompletní bílkovinu. Ta je pro tělo velmi hodnotná nejen z pohledu zdravého životního stylu.

Silkgrain Legim

Zápara Silkgrain Legim je stabilizovaná přírodními fermenty a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Připravena k okamžitému použití. Použitá zrna jsou změkčena a prosycena chutí odpovídajícího kvasu. Zrna jsou viditelná na řezu výrobků, které pak konzumenti vnímají jako zdravější. Hlavními surovinami jsou čočka a mungo fazole, které nejenže mají vysoký obsah bílkovin, ale především v kombinaci s obilovinami (pšenicí, žitem) vytváří kompletní bílkovinu. Ta je pro tělo velmi hodnotná nejen z pohledu zdravého životního stylu.

Silkgrain Legim

Zápara Silkgrain Legim je stabilizovaná přírodními fermenty a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Připravena k okamžitému použití. Použitá zrna jsou změkčena a prosycena chutí odpovídajícího kvasu. Zrna jsou viditelná na řezu výrobků, které pak konzumenti vnímají jako zdravější. Hlavními surovinami jsou čočka a mungo fazole, které nejenže mají vysoký obsah bílkovin, ale především v kombinaci s obilovinami (pšenicí, žitem) vytváří kompletní bílkovinu. Ta je pro tělo velmi hodnotná nejen z pohledu zdravého životního stylu.