Luštěninová kostka
Luštěninová kostka
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100% | Hladká pšeničná mouka |
50% | Silkgrain Legim |
4% | Olej řepkový |
3% | Droždí |
2% | Lactorex |
2% | Jedlá sůl |
43% | Voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle, 4 min. pomalu se záparou
Nejprve kompletně vyhněteme těsto bez zápary a poté 4 min., na pomalý chod stroje, vmícháme záparu do hotového těsta.
Teplota těsta (°C): 26
Čas odpočinku těsta (min.): 20
Tvarování a dekorování: Těsto vyválíme na výšku těsta 9 mm a rozkrájíme pomocí rádýlka nebo tvarovacího nože na čtverečky o rozměru 9 x 9 cm.
Čas kynutí těsta (min.): 40
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 240°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 3-5 min.
Products
Silkgrain Legim
Zápara Silkgrain Legim je stabilizovaná přírodními fermenty a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Připravena k okamžitému použití. Použitá zrna jsou změkčena a prosycena chutí odpovídajícího kvasu. Zrna jsou viditelná na řezu výrobků, které pak konzumenti vnímají jako zdravější. Hlavními surovinami jsou čočka a mungo fazole, které nejenže mají vysoký obsah bílkovin, ale především v kombinaci s obilovinami (pšenicí, žitem) vytváří kompletní bílkovinu. Ta je pro tělo velmi hodnotná nejen z pohledu zdravého životního stylu.
Silkgrain Legim
Zápara Silkgrain Legim je stabilizovaná přírodními fermenty a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Připravena k okamžitému použití. Použitá zrna jsou změkčena a prosycena chutí odpovídajícího kvasu. Zrna jsou viditelná na řezu výrobků, které pak konzumenti vnímají jako zdravější. Hlavními surovinami jsou čočka a mungo fazole, které nejenže mají vysoký obsah bílkovin, ale především v kombinaci s obilovinami (pšenicí, žitem) vytváří kompletní bílkovinu. Ta je pro tělo velmi hodnotná nejen z pohledu zdravého životního stylu.
Silkgrain Legim
Zápara Silkgrain Legim je stabilizovaná přírodními fermenty a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Připravena k okamžitému použití. Použitá zrna jsou změkčena a prosycena chutí odpovídajícího kvasu. Zrna jsou viditelná na řezu výrobků, které pak konzumenti vnímají jako zdravější. Hlavními surovinami jsou čočka a mungo fazole, které nejenže mají vysoký obsah bílkovin, ale především v kombinaci s obilovinami (pšenicí, žitem) vytváří kompletní bílkovinu. Ta je pro tělo velmi hodnotná nejen z pohledu zdravého životního stylu.
Silkgrain Legim
Zápara Silkgrain Legim je stabilizovaná přírodními fermenty a jako taková je zcela bez jakýchkoli umělých konzervačních látek. Připravena k okamžitému použití. Použitá zrna jsou změkčena a prosycena chutí odpovídajícího kvasu. Zrna jsou viditelná na řezu výrobků, které pak konzumenti vnímají jako zdravější. Hlavními surovinami jsou čočka a mungo fazole, které nejenže mají vysoký obsah bílkovin, ale především v kombinaci s obilovinami (pšenicí, žitem) vytváří kompletní bílkovinu. Ta je pro tělo velmi hodnotná nejen z pohledu zdravého životního stylu.