Pagáče
Pagáče
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 100 % | pšeničná mouka spec. |
75 % | Silkgrain Ebony | |
40 % | Zeelandia margarín-pekařský | |
10 % | Nordix croissant 15 | |
8 % | droždí | |
2,5 % | sůl | |
35 % | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 18°C
Hmotnost navážky: 70 g
Tvarování a dekorování: Proválet systémem 3x3x3 a přehnout. Mezi druhou a třetí laminací nechat těsto 20 min. v chladu odležet. Finální lemu rozválet na výšku 7 mm. Vykrájet obdélníky 9x6 cm a dekorovat posypem.
Čas kynutí těsta: 50-60 min.
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s mírnou párou, zavřený tah, 2 min.
II. 190°C, bez páry, zavřený tah, 11 min.
III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 2-4 min.
Products
Pekařský margarín
Margarín vhodný pro výrobu jemných kynutých těst, šlehaných a třených hmot. Je vláčný, poddajný, má vysokou stabilitu a vaznost.
Silkgrain Ebony
Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.
Silkgrain Ebony
Cereální zápara s celými sójovými boby, slunečnicovým a lněným semínkem, přírodně zakyselená kvasem, neobsahuje proto žádné přídatné látky (éčka). Vhodná pro výrobu vícezrnného i toustového chleba, vícezrnného i plundrového pečiva.