Rohlík Kornkrüstchen
Rohlík Kornkrüstchen
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 50% | mouka pšeničná hladká T530 |
50% | Kornkrüstchen | |
4% | droždí čerstvé. | |
4% | olej řepkový | |
55% | voda |
Příprava
Míchání (min.): 2 pomalu a 8 rychle
Teplota těsta (°C): 28
Čas odpočinku těsta (min.): 20
Tvarování a dekorování: Klonky (80g) tvarujte do tvaru rohlíku.
Čas kynutí těsta rohlíků (min.): 45
Doba a teplota pečení rohlíků :
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry,zavřený tah, 8 min.
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 4 min
Products
Kornkrüstchen
Vícezrnná směs Kornkrüstchen se vyznačuje příjemnou sladovou chutí, má charakteristickou šťavnatou střídu a křupavou kůrku. Obsahuje celozrnné žitné a špaldové vločky, slunečnicová a lněná semínka. Skvěle se hodí zejména pro menší tvary pečiva.