Rustikální pečivo
Rustikální pečivo
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | pšeničná mouka spec. |
33 % | Panoplus Dark |
4 % | droždí čerstvé |
2,5 % | sůl |
1 % | Lactorex |
65 % | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Navážka těsta: 80 g
Čas odpočinku těsta. 15 min.
Tvarování a dekorování: Tvarovat do raženky, povlažit vodou a obalit v posypu. Po nakynutí dekorovat řezem.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.
Products
Panoplus Dark
Tmavá vícezrnná směs s podílem sladové mouky a semínek. Ideální pro výrobu tmavého cereálního pečiva a chlebů.