Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Rustikální pečivo

Receptura

Množství Výrobek
100 % pšeničná mouka spec.
33 % Panoplus Dark
4 % droždí čerstvé
2,5 % sůl
1 % Lactorex
65 % voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Navážka těsta: 80 g

Čas odpočinku těsta. 15 min.

Tvarování a dekorování: Tvarovat do raženky, povlažit vodou a obalit v posypu. Po nakynutí dekorovat řezem.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 230°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.

Rustikální pečivo

Products

Panoplus Dark

Tmavá vícezrnná směs s podílem sladové mouky a semínek. Ideální pro výrobu tmavého cereálního pečiva a chlebů.