Rustikální pečivo
Rustikální pečivo
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
80 % | pšeničná mouka spec. |
25 % | Lactokorn 2.0 |
20 % | žitná mouka chlebová |
4 % | droždí |
4 % | olej |
2,3 % | sůl |
1,5 % | PremiumBack Pro |
65 % | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 29°C
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru, po nakynutí můžeme dekorovat řezem.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.
Products
Premiumback Pro
Přípravek pro výrobu běžného a jemného pečiva. Lepší vlastnosti při zpracování, dobrý objem pečiva.
Lactokorn 2.0
Charakteristickou chuť, vůni a barvu této směsi vytváří kombinace špaldové celozrnné, sójové a žitné mouky, spolu se sladovým produkty. Špaldová mouka je chuťově výraznější než jiné mouky a má oříškovou příchuť, sójová mouka zvyšuje nutriční hodnotu směsi. Směs neobsahuje přípravek. Je vhodná pro vícezrnných chléb a pečivo "bez éček", pro řemeslné i průmyslové zpracování na linkách.