Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Sládkovo zrno - dělené pečivo - Hvězdice

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 100% Mouka pšeničná hladká
25% Sládkovo zrno
4% Droždí čerstvé
2,2% Sůl jedlá
2% Olej řepkový
58% Voda
Dekorace 100% Posyp Sluníčko

Příprava

Míchání: 4 minut pomalu, 6 minut rychle

Teplota těsta: 28°C

Čas odpočinku těsta: 10 minut

Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru po nakynutí narazíme raznicí hvězda.

Čas kynutí výrobku: 40 minut, teplota kynárna 35°C, vlhkost 75%

Doba a teplota pečení: I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 minuty

II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 8 minut

III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 7 minuty

Sládkovo zrno - dělené pečivo - Hvězdice

Products

Sládkovo zrno

Směs pro výrobu vícezrnného pečiva a chleba. Přírodní ječný kvas a sladový ječný extrakt výrobkům dodává medově zbarvenou střídu s příjemnou, lehce nasládlou chutí po sladu. Směs vhodná pro čerstvé i mražené pečivo, pro řemeslné i průmyslové zpracování.

Posyp Sluníčko

Chuťově vyvážený posyp pro dekoraci pekařských výrobků i do těsta.

Posyp Sluníčko

Chuťově vyvážený posyp pro dekoraci pekařských výrobků i do těsta.