Sládkovo zrno - dělené pečivo - Hvězdice
Sládkovo zrno - dělené pečivo - Hvězdice
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | Mouka pšeničná hladká |
25% | Sládkovo zrno | |
4% | Droždí čerstvé | |
2,2% | Sůl jedlá | |
2% | Olej řepkový | |
58% | Voda | |
Dekorace | 100% | Posyp Sluníčko |
Příprava
Míchání: 4 minut pomalu, 6 minut rychle
Teplota těsta: 28°C
Čas odpočinku těsta: 10 minut
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru po nakynutí narazíme raznicí hvězda.
Čas kynutí výrobku: 40 minut, teplota kynárna 35°C, vlhkost 75%
Doba a teplota pečení: I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 minuty
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 8 minut
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 7 minuty
Products
Sládkovo zrno
Směs pro výrobu vícezrnného pečiva a chleba. Přírodní ječný kvas a sladový ječný extrakt výrobkům dodává medově zbarvenou střídu s příjemnou, lehce nasládlou chutí po sladu. Směs vhodná pro čerstvé i mražené pečivo, pro řemeslné i průmyslové zpracování.
Posyp Sluníčko
Chuťově vyvážený posyp pro dekoraci pekařských výrobků i do těsta.
Posyp Sluníčko
Chuťově vyvážený posyp pro dekoraci pekařských výrobků i do těsta.