Špaldová špička
Špaldová špička
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
50% | Silkgrain Spelt | |
4% | droždí čerstvé | |
4% | olej slunečnicový | |
2% | sůl jedlá | |
50% | voda | |
1,8% | Lactorex |
Více informací
Navážka: 120g
Míchání (min.): 3 pomalu a 5 rychle
Teplota těsta: 28°C
Čas odpočinku těsta (min.): 15
Tvarování a dekorování: Do tvaru špičky, podélně nařízneme
Čas kynutí těsta (min.): 45
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.