Vícezrnná bageta
Vícezrnná bageta
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | pšeničná mouka spec. |
25 % | Molkekorn 2.0 |
4 % | droždí |
4 % | olej |
2,1 % | sůl |
1 % | PremiumBack Pro |
60 % | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 29°C
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru, po nakynutí dekorujeme řezem.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:.
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.
Products
Molkekorn 2.0
Směs bohatá na obilné vločky, doplněna sezamem, lnem a sójovou drtí. Její základ tvoří sušená syrovátka, která má podstatný vliv na výsledný charakter pečiva, jeho barvu i křupavost kůrky. Chuť dotváří směs koření s kmínem. Směs neobsahuje přípravek, obsahuje sušený kvas. Je vhodná pro výrobu vícezrnného pečiva či chlebů bez přidaných přídatných látek.
Premiumback Pro
Přípravek pro výrobu běžného a jemného pečiva. Lepší vlastnosti při zpracování, dobrý objem pečiva.
Molkekorn 2.0
Směs bohatá na obilné vločky, doplněna sezamem, lnem a sójovou drtí. Její základ tvoří sušená syrovátka, která má podstatný vliv na výsledný charakter pečiva, jeho barvu i křupavost kůrky. Chuť dotváří směs koření s kmínem. Směs neobsahuje přípravek, obsahuje sušený kvas. Je vhodná pro výrobu vícezrnného pečiva či chlebů bez přidaných přídatných látek.