Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Vícezrnná bageta

Receptura

Množství Výrobek
100 % pšeničná mouka spec.
25 % Molkekorn 2.0
4 % droždí
4 % olej
2,1 % sůl
1 % PremiumBack Pro
60 % voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 29°C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru, po nakynutí dekorujeme řezem.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:. 

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 4 min.

Vícezrnná bageta

Products

Molkekorn 2.0

Směs bohatá na obilné vločky, doplněna sezamem, lnem a sójovou drtí. Její základ tvoří sušená syrovátka, která má podstatný vliv na výsledný charakter pečiva, jeho barvu i křupavost kůrky. Chuť dotváří směs koření s kmínem. Směs neobsahuje přípravek, obsahuje sušený kvas. Je vhodná pro výrobu vícezrnného pečiva či chlebů bez přidaných přídatných látek.

Premiumback Pro

Přípravek pro výrobu běžného a jemného pečiva. Lepší vlastnosti při zpracování, dobrý objem pečiva.

Molkekorn 2.0

Směs bohatá na obilné vločky, doplněna sezamem, lnem a sójovou drtí. Její základ tvoří sušená syrovátka, která má podstatný vliv na výsledný charakter pečiva, jeho barvu i křupavost kůrky. Chuť dotváří směs koření s kmínem. Směs neobsahuje přípravek, obsahuje sušený kvas. Je vhodná pro výrobu vícezrnného pečiva či chlebů bez přidaných přídatných látek.