Vícezrnné pečivo Sládkovo zrno
Vícezrnné pečivo Sládkovo zrno
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
100 % | pšeničná mouka spec. |
20 % | Sládkovo zrno |
4 % | olej |
3,5 % | droždí |
2,5 % | sůl |
55 % | voda |
Příprava
Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle
Teplota těsta: 28°C
Hmotnost navážky: 75 g
Čas odpočinku těsta: 15 min.
Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru pečiva.
Čas kynutí těsta: 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.
III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.
Products
Sládkovo zrno
Směs pro výrobu vícezrnného pečiva a chleba. Přírodní ječný kvas a sladový ječný extrakt výrobkům dodává medově zbarvenou střídu s příjemnou, lehce nasládlou chutí po sladu. Směs vhodná pro čerstvé i mražené pečivo, pro řemeslné i průmyslové zpracování.
Sládkovo zrno
Směs pro výrobu vícezrnného pečiva a chleba. Přírodní ječný kvas a sladový ječný extrakt výrobkům dodává medově zbarvenou střídu s příjemnou, lehce nasládlou chutí po sladu. Směs vhodná pro čerstvé i mražené pečivo, pro řemeslné i průmyslové zpracování.