Italská polévka
Italská polévka
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
2500 g | voda |
400 g | Rajčatový protlak |
100 g | pšeničná mouka hladká |
100 g | ZeLa Delikatess |
100 g | cibule |
50 g | mrkev |
pepř, sůl, cukr, polévkové koření |
Příprava
V hrnci rozehřejeme tuk, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev na kostičky a restujeme do zlatova. Přidáme rajčatový protlak a orestujeme, zaprášíme moukou, přidáme vodu (nebo vývar) a rozmícháme metlou. Vaříme za občasného míchání alespoň 20 min. Polévku přepasírujeme přes cedník nebo rozmixujeme ponorným mixérem, aby byla hladká. Dochutíme solí, pepřem, cukrem a polévkovým kořením. Těstoviny uvaříme podle návodu a podáváme jako zavářku.
Products
Rajčatový protlak
Rajčatový protlak, bez cukru, pouze lehce ochucený solí. Vhodný k přípravě a dochucení pokrmů.