Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Chlebíčky s vajíčkovou pomazánkou

Receptura

Množství Výrobek
Pomazánka: 600 g Vařená vejce
300 g majonéza
50 g hořčice (plnotučná)
20 g cibule
15 g lák z okurek
7 g sůl
0,4 g sušená pažitka

Příprava

Pomazánka: Vařená vejce protlačíme skrz kruhový kráječ na brambory nebo je semeleme na hrubo. Přidáme ostatní suroviny, promícháme a dochutíme.

Bagetu nakrájíme, potřeme pomazánkou a dozdobíme podle fantazie.

Chlebíčky s vajíčkovou pomazánkou

Products

Vařená vejce

Vařená, loupaná čerstvá slepičí vejce ve slaném nálevu, vhodná na výrobu salátů, oblohy i hotových jídel.

Vařená vejce

Vařená, loupaná čerstvá slepičí vejce ve slaném nálevu, vhodná na výrobu salátů, oblohy i hotových jídel.