

Slané profiterolky s lososem
Slané profiterolky s lososem
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto: | 34 | g | Sansa |
55 | g | voda | |
10 | g | olej | |
Krém: | 250 | g | Debic Cream Cheese |
50 | g | uzený losos | |
2 | g | kopr | |
limetková šťáva |
Příprava
Těsto: Směs s vodou mícháme lyrou 3 minuty na 1. rychlostní stupeň, 1 min. před koncem přilijeme olej, promícháme a mícháme ještě 7 min. na 2. rychlostní stupeň. Hladkou špičkou stříkáme na plech malé kuličky. Pečeme při 190-210°C po dobu 25-35 min.
Krém: Uzeného lososa nameleme nahrubo a smícháme s krémovým sýrem. Dochutíme koprem a šťávou z limetky, promícháme.
Kompletace: Vychlazené profiterolky prokrojíme a pomocí trezírovacího sáčku naplníme pomazánkou. Dozdobíme lososem a koprem.
(Suroviny na 10 ks)
