Alpské buchty
Alpské buchty
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 1000 g | Alpský knedlík |
460 g | voda | |
60 g | ZeLa Delikatess | |
40 g | droždí čerstvé (nebo 10 g droždí instantní) | |
Náplň: | 600 g | Švestková povidla Premium |
Příprava
Všechny suroviny mícháme hákem cca 8 min. na 1. stupeň, po zamíchání necháme 10 min. odpočinout. Těsto rozdělíme na 50 g kousky, každý plníme 20 g povidly, skládáme do plechu těsně vedle sebe (do GN1/1 5 x 8 kusů) a necháme nakynout. Pečeme v troubě nebo v konvektomatu, doba pečení cca 25 minut při 160°C.
(Suroviny na 30 ks)
Products
Povidla
Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských výrobků.
Alpský knedlík
Směs pro přípravu sladkého kynutého knedlíku (známého jako Germknödel), buchet nebo vdolků.
Univerzální margarín
Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek. Má výbornou chuť, nášleh i stabilitu.