Bavorské vdolečky
Bavorské vdolečky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 1000 g | Alpský knedlík |
460 g | voda | |
60 g | ZeLa Delikatess | |
40 g | droždí | |
Náplň: | Švestková povidla Premium | |
Tvarohová náplň Standard |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme hákem cca 6 min. na 1. stupeň, po zamíchání necháme 10 min. odpočinout. Těsto rozválíme na šířku 1 cm, vykrojíme kolečka a necháme vykynout. Po vykynutí uděláme do středu palcem důlek a touto stranou dáváme do oleje. Smažíme 2 minuty na jedné straně, 3 minuty na druhé a ještě 1 minutu na první, při teplotě 175°C.
Vdolečky zdobíme tvarohovou náplní a povidly.
Products
Povidla
Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských výrobků.
Alpský knedlík
Směs pro přípravu sladkého kynutého knedlíku (známého jako Germknödel), buchet nebo vdolků.
Tvarohová náplň Standard
Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.
Univerzální margarín
Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek. Má výbornou chuť, nášleh i stabilitu.