Dukátové buchtičky se šodó
Dukátové buchtičky se šodó
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 2000 g | Alpský knedlík |
940 g | voda | |
120 g | ZeLa Delikatess | |
80 g | droždí | |
Krém: | 1000 g | Presta Vanilla |
1000 g | Debic Duo | |
500 g | voda |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme hákem 5 minut na 1. stupeň. Těsto necháme odpočinout a nadělíme na malé kousky, které vyskládáme do pomazaného plechu. Pečeme 20 minut při 165°C.
Krém: Suroviny dáme do hrnce, metlou promícháme a necháme přejít varem.
Na jednu porci dáme 300g buchtiček a 250g vanilkového krému.
Products
Alpský knedlík
Směs pro přípravu sladkého kynutého knedlíku (známého jako Germknödel), buchet nebo vdolků.
Presta
Hotová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků nebo jako náplň do knedlíků. Termostabilní, lze zamrazit, dlouhá trvanlivost ve výrobku. Lze kombinovat se šlehačkami, rostlinnými krémy i margaríny.