Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Jogurtové knedlíky s ovocným přelivem

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 1000 g Jogurtové těsto
700 g Voda (studená)
Přeliv 1000 g Frutafill višňový
400-600 g Voda

Příprava

Směs s vodou s mícháme a vypracujeme v těsto. Tvarujeme malé kuličky, vaříme ve vroucí vodě nebo v páře, dle velikosti 7-10 min. Frutafill s vodou dáme do hrnce a přivedeme k varu. Vaříme 2-3 minuty. Hotové knedlíky přelijeme višňovou omáčkou.

Jogurtové knedlíky s ovocným přelivem

Products

Jogurtové těsto

Instantní bramborová směs s přídavkem jogurtu pro výrobu sladkých knedlíků.

Frutafill

Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.