Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Receptura

Množství Výrobek
500 g Bramborové těsto
500 g voda
400 g uzený bůček
500 g cibule
300 g tuk
800 g kysané zelí
30 g cukr
5 g sůl

Příprava

Směs Bramborové těsto smícháme se studenou vodou, řádně promícháme a necháme 3 min. odležet. Z těsta si připravíme placky, které plníme mletým bůčkem. Knedlíky vaříme v osolené vodě 15-20 min. Na tuku orestujeme zbytek cibule, přidáme pokrájené zelí, zamícháme a zalijeme vodou. Necháme dusit do měkka. Dochutíme solí a cukrem. Knedlíky rozkrojíme, přidáme zelí a posypeme dozlatova osmaženou cibulkou.

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Products

Bramborové těsto

Instantní směs pro výrobu těst na bramborové knedlíky, taštičky, šišky apod. v prvotřídní kvalitě s vysokým obsahem bramborových vloček.

Bramborové těsto

Instantní směs pro výrobu těst na bramborové knedlíky, taštičky, šišky apod. v prvotřídní kvalitě s vysokým obsahem bramborových vloček.