Bramborovo-celerové pyré
Bramborovo-celerové pyré
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
200 g | Bramborová kaše s mlékem |
1000 g | voda (75-80°C) |
100 g | ZeLa Delikatess |
200 g | celer |
Příprava
Očištěný a na malé kousky nakrájený celer uvaříme v osolené vodě. Celer scedíme a v robotu rozmixujeme na hladkou kaši. V horké vodě necháme rozpustit Zela Delikatess, poté smícháme se směsí Bramborová kaše a vše zlehka metlou promícháme. Necháme 2 minuty odstát a znovu zamícháme. Poté smícháme s rozmixovaným pyré z celeru, dochutíme.
Products
Bramborová kaše s mlékem
Instatní kompletní směs na bramborovou kaši. Směs obsahuje sušené mléko, ředí se pouze s vodou, dobře drží svou konzistenci.
Univerzální margarín
Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek. Má výbornou chuť, nášleh i stabilitu.