Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Bramborovo-celerové pyré

Receptura

Množství Výrobek
200 g Bramborová kaše s mlékem
1000 g voda (75-80°C)
100 g ZeLa Delikatess
200 g celer

Příprava

Očištěný a na malé kousky nakrájený celer uvaříme v osolené vodě. Celer scedíme a v robotu rozmixujeme na hladkou kaši. V horké vodě necháme rozpustit Zela Delikatess, poté smícháme se směsí Bramborová kaše a vše zlehka metlou promícháme. Necháme 2 minuty odstát a znovu zamícháme. Poté smícháme s rozmixovaným pyré z celeru, dochutíme.

Bramborovo-celerové pyré

Products

Bramborová kaše s mlékem

Instatní kompletní směs na bramborovou kaši. Směs obsahuje sušené mléko, ředí se pouze s vodou, dobře drží svou konzistenci.

Univerzální margarín

Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek. Má výbornou chuť, nášleh i stabilitu.