Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Halušky s brynzou a slaninou

Receptura

Množství Výrobek
1500 g Halušky
1650 g voda
400 g brynza
400 g zakysaná smetana
300 g slanina

Příprava

Směs Halušky smícháme se studenou vodou v těsto, které protlačíme přes haluškové síto do vroucí osolené vody. Halušky zamícháme, krátce povaříme než vyplavou a scedíme. Uvařené halušky promícháme s kysanou smetanou a nadrobenou brynzou. Slaninu nakrájíme na jemné kostičky a na pánvi vypečeme dokřupava. Halušky podáváme posypané slaninou a jarní cibulkou. Suroviny na 10 porcí (váha jedné porce je 425 g).

Halušky s brynzou a slaninou

Products

Halušky

Instantní kompletní směs pro výrobu halušek.