Halušky s brynzou a slaninou
Halušky s brynzou a slaninou
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1500 g | Halušky |
1650 g | voda |
400 g | brynza |
400 g | zakysaná smetana |
300 g | slanina |
Příprava
Směs Halušky smícháme se studenou vodou v těsto, které protlačíme přes haluškové síto do vroucí osolené vody. Halušky zamícháme, krátce povaříme než vyplavou a scedíme. Uvařené halušky promícháme s kysanou smetanou a nadrobenou brynzou. Slaninu nakrájíme na jemné kostičky a na pánvi vypečeme dokřupava. Halušky podáváme posypané slaninou a jarní cibulkou. Suroviny na 10 porcí (váha jedné porce je 425 g).
Products
Halušky
Instantní kompletní směs pro výrobu halušek.