Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Halušky se zelím a klobásou

Receptura

Množství Výrobek
1.000 g Halušky
1.100 g voda
250 g Zelná náplň
200 g klobása
150 g cibule
40 g tuk
10 g sůl
pepř černý mletý

Příprava

Směs Halušky smícháme se studenou vodou v těsto, které protlačíme přes haluškové síto do vařící osolené vody. Halušky zamícháme, krátce povaříme, než vyplavou, a scedíme. Uvařené halušky propláchneme vodou. Krájenou cibuli a klobásu orestujeme na rozehřátém tuku, přidáme zelnou náplň a dále restujeme. Poté přidáme halušky, nakonec dochutíme solí a pepřem.

Halušky se zelím a klobásou

Products

Halušky

Instantní kompletní směs pro výrobu halušek.