Katův šleh
Katův šleh
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1.500 g | Zeleninový základ na lečo |
300 g | voda |
1.000 g | vepřové maso (kýta, plec) |
50 g | tuk |
300 g | cibule |
5 g | kukuřičný škrob |
sůl, pepř černý mletý, chilli, sójová omáčka |
Příprava
Maso nakrájíme na slabé nudličky, dáme do misky, osolíme, opepříme, přidáme chilli, sójovou omáčku a kukuřičný škrob. Vše promícháme a necháme odležet. Očištěnou cibuli nakrájíme na menší nudličky. Na rozpálené pánvi rozhřejeme tuk, vložíme do něj maso a krátce orestujeme. Přidáme nakrájenou cibuli a dále restujeme, dokud maso a cibule nezměknou. Přidáme Zeleninový základ na lečo, zamícháme, chvíli podusíme a dle potřeby dochutíme. Podáváme s chlebem, bramboráčky atd.
Products
Bramboráčky
Instantní kompletní směs pro výrobu smažených bramboráčků.
Zeleninový základ na lečo
Hotová zeleninová směs na rajčatovém základě s většími kousky zeleniny, určená pro přípravu leča, masa na zelenině, masové směsi na topinky apod.