Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Katův šleh

Receptura

Množství Výrobek
1.500 g Zeleninový základ na lečo
300 g voda
1.000 g vepřové maso (kýta, plec)
50 g tuk
300 g cibule
5 g kukuřičný škrob
sůl, pepř černý mletý, chilli, sójová omáčka

Příprava

Maso nakrájíme na slabé nudličky, dáme do misky, osolíme, opepříme, přidáme chilli, sójovou omáčku a kukuřičný škrob. Vše promícháme a necháme odležet. Očištěnou cibuli nakrájíme na menší nudličky. Na rozpálené pánvi rozhřejeme tuk, vložíme do něj maso a krátce orestujeme. Přidáme nakrájenou cibuli a dále restujeme, dokud maso a cibule nezměknou. Přidáme Zeleninový základ na lečo, zamícháme, chvíli podusíme a dle potřeby dochutíme. Podáváme s chlebem, bramboráčky atd.

Katův šleh

Products

Bramboráčky

Instantní kompletní směs pro výrobu smažených bramboráčků.

Zeleninový základ na lečo

Hotová zeleninová směs na rajčatovém základě s většími kousky zeleniny, určená pro přípravu leča, masa na zelenině, masové směsi na topinky apod.