Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Lečo s kabanosem a vejci

Receptura

Množství Výrobek
1.100 g Zeleninový základ na lečo
500 g Kabanos
300 g Cibule
300 g Vaječná melanž tekutá
Sůl, pepř černý mletý

Příprava

Kabanos nakrájíme na půlkolečka, cibuli na nudličky. Zeleninový základ na lečo rozdělíme na polovinu, jednu půlku propláchneme. V hrnci rozhřejeme fritovací tuk, vložíme do něj cibuli s kabanosem a orestujeme. Poté přidáme oba základy a necháme prohřát. Do vaječné melanže vmícháme sůl a pepř a zalijeme jí základ na lečo. Mícháme, dokud melanž nezhoustne. Podáváme s bramborem, chlebem apod.

Products

Zeleninový základ na lečo

Hotová zeleninová směs na rajčatovém základě s většími kousky zeleniny, určená pro přípravu leča, masa na zelenině, masové směsi na topinky apod.