Lečo s kabanosem a vejci
Lečo s kabanosem a vejci
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1.100 g | Zeleninový základ na lečo |
500 g | Kabanos |
300 g | Cibule |
300 g | Vaječná melanž tekutá |
Sůl, pepř černý mletý |
Příprava
Kabanos nakrájíme na půlkolečka, cibuli na nudličky. Zeleninový základ na lečo rozdělíme na polovinu, jednu půlku propláchneme. V hrnci rozhřejeme fritovací tuk, vložíme do něj cibuli s kabanosem a orestujeme. Poté přidáme oba základy a necháme prohřát. Do vaječné melanže vmícháme sůl a pepř a zalijeme jí základ na lečo. Mícháme, dokud melanž nezhoustne. Podáváme s bramborem, chlebem apod.
Products
Zeleninový základ na lečo
Hotová zeleninová směs na rajčatovém základě s většími kousky zeleniny, určená pro přípravu leča, masa na zelenině, masové směsi na topinky apod.