

Rizoto s vepřovým masem
Rizoto s vepřovým masem
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1.500 g | Rýže |
700 g | Vepřové maso (mleté) |
450 g | Zeleninový základ na lečo |
320 g | Cibule |
200 g | Eidam 30% strouhaný |
20 g | tuk |
Sůl, pepř černý mletý |
Příprava
Rýži uvaříme v osolené vodě. V hrnci si rozpustíme tuk, přidáme mleté maso a cibuli a restujeme. Polovinu základu na lečo propláchneme. Oba základy na lečo pak přidáme k masu a cca. 5 min. mícháme. Poté přidáme uvařenou rýži, dochutíme solí, pepřem a dobře promícháme. Sypeme strouhaným sýrem.
Products
Zeleninový základ na lečo
Hotová zeleninová směs na rajčatovém základě s většími kousky zeleniny, určená pro přípravu leča, masa na zelenině, masové směsi na topinky apod.