Vaječná omeleta
Vaječná omeleta
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
150 g | Míchaná vejce |
máslo, šunka, sýr |
Příprava
Do rozehřáté pánve kápneme olej a přidáme máslo, necháme rozpustit a vlijeme vajíčka. Ty vařečkou od kraje stahujeme ke středu a prázdné místo nakloněním pánve zalijeme. Postup opakujeme, než se vajíčka téměř celé zatáhnou. Omeleta by měla být nadýchaná. Na omeletu položíme nakrájenou šunku a strouhaný sýr. Pomocí obracečky omeletu v jedné třetině přehneme a sesuneme na okraj pánve a z pánve překlopíme na talíř.
Products
Míchaná vejce
Tekutá homogenizovaná pasterovaná vaječná melanž s přídavkem smetany, ochucená solí a kořením, pro přípravu míchaných vajec.
Míchaná vejce
Tekutá homogenizovaná pasterovaná vaječná melanž s přídavkem smetany, ochucená solí a kořením, pro přípravu míchaných vajec.