Receptury Receptury

Sýrové profiterolky

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Hmota 160 g Jello Total
240 g Voda (50°C)
60 g Chedar (strouhaný)
60 g Ementál (strouhaný)
Dekorace 20 g Chedar (strouhaný)

Příprava

Jello Total s teplou vodou mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 3 min. a následně na 2. rychlostní stupeň po dobu 7 minut. Na konci míchání přidáme strouhaný sýr Chedar a Ementál( nebo jiný sýr výrazné chuti ). Z hmoty stříkáme na plech malé kuličky, posypeme strouhaným Chedarem a pečeme při 190 - 210 °C po dobu 25 - 35 min. Po vychladnutí plníme libovolnou náplní.

Více informací

Receptura na 20 profiterolek.

Sýrové profiterolky

Products

Jello Total

Kompletní směs pro výrobu odpalované hmoty bez použití vajec, snadná příprava, velký objem a trvanlivost hotových korpusů.